Honden

Doormiddel van ons grote netwerk kunnen wij u ook een compleet product aanbieden. Onze partners kunnen dan zorgen voor het voer en wij voor de verpakking en het totale gereed product. Hierbij is het uiteraard mogelijk om uw eigen merk aan dit product te hangen.

Hoge kwaliteit

Onze afdeling kwaliteit houdt zich dagelijks bezig met het waarborgen van de kwaliteit. Kwaliteit is een van onze speerpunten. Wij zullen dan ook altijd zorgen voor een goede kwaliteit waarbij uw wensen centraal staan. Onze producten zijn o.a. GMP+ geborgd. Ook op het gebied van Arbo is kwaliteit belangrijk voor ons. wij staan ook voor een goed werkklimaat voor onze medewerkers.

Ruim 20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring hebben wij veel kennis opgedaan. Daarnaast kunnen we terugvallen op onze duurzame partners die ons al jaren lang voorzien en helpen bij onze inkoopwensen. Deze kennis geeft ons de mogelijkheid om u optimaal te kunnen helpen bij uw specifieke behoefte op het gebied van diervoeding. Samen met u (en eventueel met onze partners) kunnen we kijken welke verpakkingsoplossing het beste past bij uw inkoopbehoefte.

Honden

Katten

Knaagdieren

Paarden

Vogel

Overige

E-weging2

De hoeveelheid product in voorverpakkingen met een e-teken moet in heel Europa aan dezelfde eisen voldoen. Het toezicht is overal even streng en ook de werkwijze van verpakkers is gelijk. Daarmee creëert het e-teken een eerlijk speelveld voor verpakkers in heel Europa.

Skal2

Skal is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland. Doelstelling van Skal is het bevorderen van de juiste aanduiding van biologisch voortgebrachte producten. Het gaat er om dat wat “biologisch” wordt genoemd dat ook daadwerkelijk is.

gmp2

GMP staat voor ‘Good Manufacturing Practices’ (goede wijze van produceren). In 1992 is het huidige GMP+ Feed Certification scheme daarmee gestart. Daarna heeft het zich ontwikkeld tot een volwaardig certificatieschema door integratie van ISO kwaliteitmanagementeisen, HACCP en andere elementen.