OVER ONS

Dutch Pet Products is een full-service partner in co-verpakken van private label voor de diervoedersector.

Diervoedingsbedrijven vertrouwen al ruim twintig jaar op de expertise van Dutch Pet Products. Als co-packer zijn wij gespecialiseerd in het verpakken van diervoeding. We hebben voor iedere verpakkingsuitdaging een oplossing, van blokbodemzakken, emmers, stazak tot papier verpakkingen en nog veel meer.

Bedrijfspand image (1)

CO-PACKER VAN PRIVATE LABEL DIERVOEDERS

We zijn gespecialiseerd in het ‘just in time’ verpakken van diervoeders. Dankzij ons brede netwerk kunt u ons inschakelen als uw full service partner. Wij nemen u de zorgen op het gebied van het verpakken van diervoeding van A tot Z uit handen.

Hoge kwaliteit
Onze afdeling kwaliteit houdt zich dagelijks bezig met het waarborgen van de kwaliteit, want dat is een van onze speerpunten. Ons bedrijf is onder andere GMP+ geborgd. Ook op het gebied van arbo is kwaliteit belangrijk voor ons. Wij staan voor een goed werkklimaat voor onze medewerkers.

Vraag offerte aan

ONZE GESCHIEDENIS

Het bedrijf Dutch Pet Products ontstaat in 1995. Dutch Pet Products verpakt visvoeders onder private labels voor veel tuincentra en dierenspeciaalzaken in binnen- en buitenland. Na een uitdagende start groeit het bedrijf al snel van 2 naar 5 medewerkers.

In 2002 verhuist het bedrijf naar de Spoorweg in Horst. In de periode die volgt wordt het assortiment uitgebreid met onder meer accessoires voor vijver en aquarium en wordt de eerste afvulmachine voor diervoeders gekocht. Dutch Pet Products maakt een gezonde ontwikkeling door en groeit bijna uit zijn jasje.

In juni 2008 verwerft Dutch Pet Products de locatie aan Venrayseweg 128a, waar het tot op heden gevestigd is. De jaren die volgen staan in het teken van omzetgroei en uitbreiding. Met de aanschaf van 4 nieuwe productielijnen neemt Dutch Pet Products een vooraanstaande positie in op de Europese markt. De grote verscheidenheid aan verpakkingen ten opzichte van menig andere speler is hierbij een belangrijk aspect.

Deze capaciteitsuitbreiding is ook een stimulans voor het assortiment. Waren het eerst alleen visvoeders, vanaf dat moment verpakt Dutch Pet Products ook volop diervoeders voor vogels, knaagdieren, katten, honden en paarden.

Dutch Pet Products blijft zich ontwikkelen en voldoet met de diverse certificeringen aan de hoge standaard die klanten van een co-packer mogen verwachten.

HEDEN & TOEKOMST

Begin 2017 wordt Dutch Pet Products overgenomen door Mix International uit Someren. Met de nieuwe kennis en inzichten vanuit Mix International gaat Dutch Pet Products verder met het verbeteren van diverse processen, zodat de servicegraad verder toeneemt.

Er wordt geïnvesteerd in nieuwe productielijnen, tot een totaal van 7 afvullijnen. De productiecapaciteit wordt verder verhoogd door de opstart van tweeploegendiensten, wat de flexibiliteit ten goede komt.

Anno 2020 zijn er zo’n 19 medewerkers werkzaam bij Dutch Pet Products. Op dit moment worden er toekomstplannen gemaakt voor een uitbreiding van opslagcapaciteit. Deze uitbreiding stelt ons in staat onze klanten nog meer service te verlenen op het gebied van opslag.

TIJDLIJN

DPP Horst Nederland geschiedenis tijdlijn 1995 t/m 2024
paarden-1.png

MISSIE

Dutch Pet Products is een Private label full service partner in de diervoedersector voor lange termijn partnership. Het full service partnership houdt in, het bieden van complete oplossingen voor verpakkingsvraagstukken met betrekking tot verpakken, co-packing en logistiek / opslag.

konijnen-1.png

VISIE

Door dagelijks aandacht te schenken aan onze kernwaarde verhogen we de servicegraad van onze taak als full service partner. Dit resulteert in het bieden van totaaloplossing in: Verpakken | Co-packing | Logistiek en opslag

honden-1.png

STRATEGIE

Als full service partner investeren wij continue in belangrijke zaken die de bedrijfsvoering en servicegraad ten goede komen. Van scholing personeel tot automatisering en optimalisatie productie en opslagcapaciteit.

ONZE KERNWAARDEN

Private Label

Dutch Pet Products is een co-packer en full service partner in de diervoedersector.

Flexibiliteit

Flexibiliteit in verpakkingsmogelijkheden en levertijden door platte organisatiestructuur.

Wereldwijd

Het resultaat van onze diensten is terug te vinden in alle hoeken van de wereld.

Ontzorgen

Naar gelang uw behoeftes omtrent full partnership, vullen wij deze voor u in.

Service

Oplossen van uw uitdaging- / probleemvraagstukken.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend staat kwaliteit hoog in ons vaandel.

Onafhankelijk

We zijn een zelfstandig bedrijf wat zijn eigen partners kiest.

Diversiteit

Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij een grote diversiteit van producten en verpakkingen verwerken.

Netwerk

Door jarenlange ervaring en relaties hebben we een breed netwerk opgebouwd in verschillende disciplines.