Een kijkje in ons productieproces

DUTCH PET PRODUCTS: DE FULL SERVICE PARTNER IN CONTRACTVERPAKKEN

Zoekt u voor uw diervoederproducten een co-packer? Een partij die betrouwbaar is, flexibel en die uw wensen begrijpt? Dutch Pet Products uit Horst is zo’n co-packer.

Diervoederbedrijven vertrouwen al ruim twintig jaar op de expertise van Dutch Pet Products. Als co-packer zijn wij gespecialiseerd in het verpakken van diervoeding. Voor iedere verpakkingsuitdaging hebben wij een oplossing: van blokbodemzakken tot emmers en van gasbarrière zakken tot papierverpakkingen en nog veel meer. Wilt u meer weten?

Vraag naar onze mogelijkheden

ONZE VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

Samen met ons team zoeken wij optimale verpakkingsvorm of -oplossing voor uw product.
Voor meer informatie over een van onderstaande verpakkingsvormen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vacuüm- en gas verpakking

Beschikbaar in diverse materialen en verpakkingsvormen. Daarnaast zijn onze MAP verpakkingen klantspecifiek samen te stellen op basis van  gasmengsels, voer en maatvoeringen

Stazak

Pouch verpakkingen zijn zeer divers en kunnen in diverse maatvoeringen worden afgevuld. Zowel blanco folie als bedrukte folie, zip lock sluiting en gelamineerd papier behoren tot de mogelijkheden.

Pillow bag

Een pillowbag is een aan drie zijden geseald zakje. Pillowbags lenen zich perfect om diervoeding in te verpakken. Variërend van kleine tot groot, bedrukt en onbedrukt.

Papierverpakking

Papier verpakkingen zijn enorm divers en wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Van genaaide sluiting tot gesealde sluiting

Blokbodem zakken

Blokbodem zakken zijn in diverse formaten en materialen verkrijgbaar, voorzien van seal, eventueel met zip lock sluiting. Daarnaast kunnen wij op onze verpakkingslijn rechtstreeks declaraties op de verpakking printen.

Bag in Box

Verkrijgbaar in diverse maten en vormen. Volledig te bedrukken in full color voor optimale communicatie.

Emmers

Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod emmers en bakken met bijpassend deksel, eventueel een handvat en zijn volledig te bedrukken.