DIERVOEDING

Onze expertise ligt voornamelijk bij het verpakken van diervoeders. U produceert uw eigen hondenvoer, en op basis van uw eisen en wensen zorgen wij ervoor dat uw hondenvoer perfect verpakt wordt.

Produceert u zelf geen diervoeding? Dankzij ons uitgebreide netwerk kunt u ook voor een compleet product bij ons terecht. Een van onze partners levert de diervoeding, wij zorgen voor de verpakking en u voor de marketing. Natuurlijk is het mogelijk producten onder uw eigen merk op de markt te brengen.

Honden

Katten

Knaagdieren

Paarden

Vogel

Overige

Hoge kwaliteit

Onze afdeling kwaliteit houdt zich dagelijks bezig met het waarborgen van de kwaliteit, want dat is een van onze speerpunten. Ons bedrijf is onder andere GMP+ geborgd. Ook op het gebied van arbo is kwaliteit belangrijk voor ons. Wij staan ook voor een goed werkklimaat voor onze medewerkers.

Ruim 20 jaar ervaring

Met onze ruim 20 jaar ervaring hebben wij veel kennis opgedaan. Dit geeft ons de mogelijkheid u optimaal te helpen bij uw specifieke behoefte op het gebied van diervoeding. Daarnaast kunnen we terugvallen op onze trouwe partners die ons al jarenlang ondersteunen op diverse fronten. Graag onderzoeken we samen met u en eventueel onze partners welke verpakkingsoplossing het beste past bij uw diervoeder.